tisjeboy jay - Comedian en Wereldverbeteraar - Jay Francis

Rotterdam Ahoy

Jay zal dit jaar nog één keer optreden en dat doet hij natuurlijk in XXL formaat op 14 oktober 2023 in Rotterdam Ahoy’s RTM Stage!

Jay speelt zijn nieuwste voorstelling “In De War”: Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn… En ik? Ook ik ben in de war en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war.

Ticketshop

Kaartjes zijn nú verkrijgbaar via deze link en op is op. Een ticket doneren? Dat kan via deze link.

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je de veelgestelde vragen terugvinden.

Ik heb mezelf gepre-registreerd, wat nu?

Heb jij je geregistreerd? Dan ontvang je 31-08-2023 vóór 12:00 een e-mail met de unieke pre-registratielink waarmee je om 18:00 als allereerste toegang krijgt tot de verkoop. Wel geregistreerd maar geen mail gehad? Stuur een mailtje naar info@dusktodawnentertainment.com

Wat is de locatie van het optreden?

Rotterdam Ahoy, RTM Stage:
Ahoyweg 10, 3084 BA, Rotterdam.

Wat zijn de tijden van het optreden?

Het optreden start om 20:00 en duurt tot 21:30. De deuren gaan om 19:00 open.

Kan ik een 360 graden view zien van mijn zitplek?

Weten waar je zit? Dat kan via deze link.

Ik heb een praktische vraag over mijn bezoek?

Klik hier voor meer informatie over Rotterdam Ahoy met betrekking tot garderobe, (ter plekke) betalen, plattegrond, roken, bereikbaarheid, parkeren, mindervaliden, huisregels, beveiliging, jouw oren en eten & drinken.

Op welke wijze moet ik mijn tickets laten zien?

Dit kan zowel geprint als op je smartphone. Let wel op dat je scherm vrij moet zijn van barsten en stel je helderheid in op 100%.

Wat is de minimumleeftijd?
Dit optreden is voor alle leeftijden. We adviseren bezoekers onder de 16 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders/verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar dit optreden willen laten gaan. Let op: Jay is een tikkeltje grofgebekt.
Ik heb een vraag over mijn ticket(s)?

Neem dan contact op met onze ticketingprovider, Eventix, via deze link. Let op: officiële tickets zijn alleen via Eventix verkrijgbaar. Koop geen tickets via andere kanalen.

Kan ik een ticket doneren?

Omdat niet iedereen dezelfde financiële ruimte heeft doneert Jay 100 tickets aan eenieder die een zorgeloos avondje kan gebruiken! Ook een ticket doneren? Dat kan via deze link. De organisatie zorgt dat de tickets (anoniem) op de juiste plek terecht komen. Zo helpen we elkaar om een avondje te genieten.

    

© Jay Francis