tisjeboy jay - Comedian en Wereldverbeteraar - Jay Francis

Rotterdam Ahoy

Jay zal dit jaar nog één keer optreden en dat doet hij natuurlijk in XXL formaat op 14 oktober 2023 in Rotterdam Ahoy’s RTM Stage!

Jay speelt zijn nieuwste voorstelling “In De War”: Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn… En ik? Ook ik ben in de war en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war.

Ticketshop

Dit evenement is uitverkocht.

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je de veelgestelde vragen terugvinden.

Wat is de locatie van het optreden?

Rotterdam Ahoy, RTM Stage:
Ahoyweg 10, 3084 BA, Rotterdam.

Wat zijn de tijden van het optreden?

Het optreden start om 20:00 en duurt tot 21:30. De deuren gaan om 19:00 open.

Kan ik een 360 graden view zien van mijn zitplek?

Weten waar je zit? Dat kan via deze link.

Ik heb een praktische vraag over mijn bezoek?

Klik hier voor meer informatie over Rotterdam Ahoy met betrekking tot garderobe, (ter plekke) betalen, plattegrond, roken, bereikbaarheid, parkeren, mindervaliden, huisregels, beveiliging, jouw oren en eten & drinken.

Op welke wijze moet ik mijn tickets laten zien?

Dit kan zowel geprint als op je smartphone. Let wel op dat je scherm vrij moet zijn van barsten en stel je helderheid in op 100%.

Wat is de minimumleeftijd?
Dit optreden is voor alle leeftijden. We adviseren bezoekers onder de 16 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders/verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar dit optreden willen laten gaan. Let op: Jay is een tikkeltje grofgebekt.
Ik heb een vraag over mijn ticket(s)?

Neem dan contact op met onze ticketingprovider, Eventix, via deze link. Let op: officiële tickets zijn alleen via Eventix verkrijgbaar. Koop geen tickets via andere kanalen.

    

© Jay Francis