Jay Francis

Tisjeboy Jay… Stopt ermee.

Niet schrikken geen mental breakdown deze keer.. Tisjeboy Jay is die jongen van het internet.. en Jay is de jongen die ik echt ben. Tisjeboy is die drukke stuiterbal.. compleet gestoord en een echte rebel. Natuurlijk is Jay dat ook…Maar Tisjeboy die dikt het hier en daar wat aan. En die gozer.. die gaat de deur uit.. Waarom? Ik heb de afgelopen periode gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen. Ik werd een beetje geleefd… constant een bepaald imago overeind proberen te houden.. daar ben ik klaar mee.

Ik zal niet langer optreden onder de naam Tisjeboy Jay.. maar als Jay Francis. Volledig mezelf.. soms serieus.. soms een debiel.. dan een traan.. dan een lach.. Minder filter.. en meer Jay.

En trouwens.. Ik ben afgelopen week 29 geworden.. en jezelf nog steeds ‘ Boy ‘ noemen… Mwah.. voelt een beetje alsof je oude email adres moet geven bij een sollicitatie..
Het is goed geweest.. De jongen gaat plaats maken voor een man. Lang verhaal kort… jullie hoeven niet meer te struikelen over jullie woorden.

Hey Tjietje hey Tissu .. hey Tassiboy … Nee gewoon Jay Francis vanaf nu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

    

© Jay Francis