PLATTEGROND

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke rangen zijn er en wat kost een ticket?

Rangen
Rank 1 (vloer) €64,99
Rank 2 (vloer) €49,99
Rank 3 (1e ring) €44,99
Rank 4 (1e ring) €34,99
Rank 5 (2e ring) €29,99
Rank 6 (2e ring) €24,99

Prijzen zijn exclusief €3,- servicekosten

Zijn er mindervaliden plaatsen en wat kost dit?

Rolstoelpodium €49,99
Deze prijs is per persoon. Een mindervalide ticket kun je enkel per twee personen kopen en geeft toegang aan de mindervalide + één begeleider.

Prijzen zijn exclusief €3,- servicekosten

Kan ik specifieke stoelen bestellen?
Ons systeem selecteert, afhankelijk van de rang die je selecteert, de best mogelijke plaatsen die beschikbaar zijn. Uiteraard wordt er rekening gehouden dat ongeacht hoeveel kaarten je selecteert, je naast elkaar komt te zitten.

LET OP: wanneer er geen plaatsen naast elkaar beschikbaar zijn, dan geeft het bestelsysteem je hier een melding van. Ook op de pagina met het besteloverzicht, vlak voor dat je gaat betalen, krijg je te zien welke tickets het systeem voor je geselecteerd heeft. Op deze manier weet je zeker dat je tickets hebt die naast elkaar geplaatst zijn.

Op welke wijze moet ik mijn tickets laten zien?

Dit kan zowel geprint als op je smartphone. Let wel op dat je scherm vrij moet zijn van barsten en stel je heldeheid in op 100%

Zijn er beperkende maatregelen?

Er zijn op dit moment geen beperkende maatregelen meer rondom voorstellingen. Je hebt dus geen negatieve test of mondkapje nodig om dit concert te bezoeken.

Hoe kom ik bij de Ziggo Dome?

De show vindt plaats in Ziggo Dome, Amsterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid verwijzen we je graag door naar de website van Ziggo Dome, daar staat per vervoersmiddel aangegeven hoe je de Ziggo Dome het beste kunt bereiken.

Wat is het tassenbeleid bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen om tassen thuis te laten en vragen om je begrip en medewerking.

Buiten de Ziggo Dome, direct boven de ingang, is Lockerpoint ArenAPoort te vinden. Je kunt hier een grote locker huren voor het opbergen van bagage welke niet is toegestaan in de Ziggo Dome. Denk hierbij aan rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers. De bagagelockers zijn altijd tot 1 uur na het evenement geopend. Bezoek de website van Lockerpoint voor meer informatie over de afmetingen van de lockers en de prijs.

Wat mag ik niet meenemen?
 • Eten en drinken
 • Drugs
 • Vuurwerk
 • Paraplu’s
 • Selfie-sticks
 • Muziekinstrumenten
 • Messen en ander soort wapens
 • Professionele videoapparatuur
 • Professionele camera’s (camera’s met verwisselbare lens)
 • Action camera-accessoires (incl. GoPro accessoires)
 • Stoelen / bankjes / krukjes / klapstoeltjes
 • Huisdieren
 • Glas en blik
Mogen paraplu's mee naar binnen?

Nee, paraplu’s mogen niet mee naar binnen. Ook is er geen opslag mogelijk in Ziggo Dome voor deze voorwerpen. We raden iedereen aan om daarom geen paraplu’s te gebruiken als het op de avond van het concert regent.

Gevonden voorwerpen

Neem voor vragen over gevonden voorwerpen contact op met Ziggo Dome. Dat kan via hun website.

Wat is de minimumleeftijd?
Dit optreden is voor alle leeftijden. We adviseren bezoekers onder de 16 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders/verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar dit optreden willen laten gaan. Let op: Jay is een tikkeltje grofgebekt.
Ik heb een andere vraag

Bekijk dan de veelgestelde vragen link van Paylogic, onze ticketing provider, via deze pagina.

Ik heb een vraag over ticket(s)

Neem dan contact op met onze ticketingprovider, Paylogic, via deze link. Let op: officiële tickets zijn alleen via Paylogic verkrijgbaar. Koop geen tickets via andere kanalen.

    

Ontwerp en ontwikkeling door Kensøn