tisjeboy jay - Comedian en Wereldverbeteraar - Jay Francis

Heb jij vaak negatieve gedachtes?

Word je leven op dit moment beheerst door angsten, twijfels en onzekerheden? Dat is eigenlijk nog niet zo heel gek als we naar de situatie van de wereld kijken. Angst is per definitie niet eens zo heel slecht, angst kan ervoor zorgen dat we in beweging komen. Maar angst kan ons ook verlammen. Deze angsten kunnen je tegen houden om te doen wat je moet doen of wat je wilt bereiken in je leven. Ben je op zoek naar een oplossing voor verandering? Dan ben je op het juiste moment op de juiste plaats. In toeval geloof ik niet. Negatieve gedachtes kunnen een sterke en soms verwoestende invloed hebben op je relaties, gezondheid en werk. Met deze training, en een beetje oefening, geloof ik dat jij positiever in het leven gaat staan. Waarom geloof ik dat? 

Nou omdat het mij ook is gelukt. En ik ben geen superman. Ik bezit geen buitenaardse krachten.. Wat ik kan, kan jij ook. Iedereen kan dit, ongeacht waar je je bevindt of wie je bent.

De vraag die ik standaard krijg is: ‘Jay, hoe doe je het toch? Hoe blijf je zo vrolijk? Wat is jouw geheim? Ben je altijd vrolijk ? Hoe doe je dat toch?’ Om meteen met de deur in huis te vallen.. Nee, ik ben niet altijd vrolijk, maar ben ik vrolijker dan de gemiddelde Nederlander?  

Jup, dat denk ik dan weer wel. Hoe? Ik pas een aantal simpele methodes toe. Deze helpen mij om geluk te vinden onder welke omstandigheden dan ook. Zelfs toen mijn vader op sterven lag, lukte mij dit. Ik zeg niet dat ik mij niet rot voelde in die periode, maar ik kon het handelen.. Ik liet de omstandigheden mij niet kapot maken. Je klote voelen voor een bepaalde periode is oké, maar deze gevoelens elke dag voelen?? Daar ben je niet voor gemaakt. 

Je geboorterecht is om zoveel mogelijk in een staat van Joy te verkeren. En daar ga ik je bij helpen met de acht modules van “Positive Vibe, Positive Life”. Nu zeg ik niet dat je 100 procent zo happy wordt als Jay, maar een ding garandeer ik je wel: je gaat een stuk meer lachen als je het eenmaal door hebt. En maak je niet druk. Je af en toe een keer niet gelukkig voelen, hoort óók bij het leven! Leg de druk dus ook vooral niet te hoog bij jezelf. Even niet oké is ook oké!

Wat kun je verwachten van deze cursus?

Gelukkiger zijn dan de gemiddelde Nederlander? Ja, dat hangt samen met allerlei verschillende factoren. Natuurlijk, toch, of niet? ‘Ja, maar ik heb weinig geld. Ik heb geen fijne partner. Ik heb dit niet en dat niet.’ Skip die materialistische bullshit. Er is maar een ding wat jou werkelijk gelukkig kan maken en dat is jouw eigen brein! Makkelijk praten? Misschien wel, misschien niet… We kunnen klagen over omstandigheden óf we proberen er het beste van te maken. 

Ik ben al jaren gefascineerd door het menselijk brein en wat het allemaal kan. Het wordt tijd dat jij je brein voor je laat werken, in plaats van tegen je, en hier heb ik een formule voor ontwikkeld.

Dit deel ik met je in de online no-nonsense training-course: “Positive Vibe, Positive Life!”

 

I will show you the way: but you moet zelf lopen pik!

Ik ben geen wetenschapper, maar dat de methode werkt is bewezen. Hoe dan? Pik, kijk naar mijn hoofd alsjeblieft… Ik ben het levende bewijs hiervan. Dit is geen training naar 100% procent lachen voor de rest van je leven. Dat is ook een grote denkfout dat wij mensen maken: we moeten altijd vrolijk zijn, we moeten altijd lachen. Fuck dat, het leven bestaat uit pieken én dalen. In deze training laat ik jou zien welke brandstof ik tank. Misschien moet jij het hier en daar aanpassen, maar daar ga je achter komen zodra je hieraan begint. Als je namelijk weet wat niet werkt, is dit ook vooruitgang. Misschien sluit het naadloos aan op jouw leven, maar dat je progressie gaat maken staat vast!

De drie winnende elementen om positiever door het leven te gaan

Positive Body

Je lichaam is een super geavanceerde machine die je cadeau hebt gekregen. Dus wees er extra zuining op!

Positive Mind

Voor mensen die plezier hebben en positief in het leven staan vliegt de tijd om. Dus zorg altijd dat jouw mind op de juiste manier staat ingesteld! 

Positive Relationship

Het is niet egoïstisch om aan jezelf te denken.  Jij bent de belangrijkste persoon in je leven! Zodra je dit onder de knie hebt, zul jij sneller het positieve uit je relaties halen.

Stap in je batmobile, doe je gordel om en ga samen met mij op reis naar Positive Vibes!

LES 1: WAT TANK JIJ?

Ga samen met Jay op zoek naar jouw ideale brandstof, zodat ook jij iedere dag start met een flinke lading energie!

LES 2: ZOEK JE WEERSTAND OP!

Een goede brandstof is maar het halve werk. Om optimaal gebruik te maken van je brandstof heb je een sterke motor nodig. Hoe jij deze sterke motor bouwt en onderhoudt leer je in les 2.

LES 3: DE RADIO AANZETTEN

Nu de brandstof is getanked en de motor is versterkt kun jij een flink aantal kilometers maken. Maar dit moet natuurlijk op een comfortabele manier. Hoe je dit aanpakt gaat Jay jouw vertellen in les 3 van deze cursus.

LES 4: JE GEDACHTES

Met een lekker muziekje op zul je merken dat je gedachtes een stuk vriendelijker zijn. Om dit vast te houden is het belangrijk je gedachtes niet te serieus te nemen. In les 4 gaat Jay hier dieper op in.

LES 5: ZELFLIEFDE

Je rijdt nu in jouw eigen herman mobiel met een volle tank, een sterke motor en een lekker muziekje op. Maar deze rit kan nog een stuk comfortabeler. Hoe? Leer het in les 5: zelfliefde! 

LES 6: DE RELATIE MET JE OMGEVING

Wie neem jij mee op reis? Jay geeft jouw een aantal tips om jouw omgeving te optimalseren.

Heb je een vraag? Ga naar onze FAQ!

 

 

    
Ontwerp en ontwikkeling door Kensøn